Familien bag DK Northved består af May og mine børn Melanie på 10 år og Benjamin på 14 år.

item2 item2 item2 item2

Vores katte og killinger er en del af vores familie

12/2010

Vi fik vores første birma.

03/2012

Vi fik vores stamnavn.

03/2012

Vi fik vores første avlshun.

05/2012

Vi fik vores første kuld.


Da Birmaen er en udpræget social race, nyder vores katte og killinger i høj grad selskabet af voksne og børn, og vi bruger meget tid på at tage hånd om kattene, og de er alle vant til at blive håndteret af os, og har heller intet imod at blive håndteret af andre, de kommer godvilligt og hilser på gæster i hjemmet, både kendte ansigter og nye ansigter.

Vi fik vores første hellig birma kastrat i 2010, og siden hen er flere kommet til. Birmaen er kommet til at præge meget af vores liv. Vores katte og killinger er en del af vores familie, og de betyder rigtig meget for os, derfor lægger vi hjerte og sjæl i vores opdræt, og det betyder for os at killingerne socialiseres og gøres menneskevante fra den dag de kommer til verden, og vi arbejder målrettet med at opdrætte racetypiske, sunde, og kærlige killinger med et dejlig roligt og venligt temperament som passer til alle mennesker uanset om man er alene eller familiemenneske.

Størstedelen af vores katte er udstillingsegnede, og da vi før hen har udstillet meget betyder det samtidig for os at vi ligger vægt på at udseende og temperament skal harmonere med standarden for birmaen som er beskrevet under Her

Da vores katte og killingers sundhed og vækst er prioteret højt hos os, fodre vi med kvalitetsfoder fra Royal Canin og Applaws og vores katte kommer til årlig tjek hos dyrlægen og bliver passet og plejet med vacciner og hvad der ellers måtte være.

Alle vores katte og killinger har Fifé stamtavle.

Du er altid velkommen til at komme forbi til et uforpligtende besøg og møde vores katte, og familien bag opdrættet.

 

 
Med killingerne følger en Felis Danica stamtavle, som Fifé registrerede opdrættere sælger vi ikke killinger uden stamtavle.